نحوه بازنویسی محتوا


برای بازنویسی محتوا یا بازنویسی، جملات مجهول باید به جملات شناخته شده یا برعکس تبدیل شوند. همچنین باید کلمات را با همان معنی جایگزین کنید. نکته مهم دیگر در بازنویسی تغییر فعل و موضوع است، به این معنا که شما فقط کلمات را تغییر نمی دهید و متن را می فهمید و از ابتدا به زبان خودتان می نویسید. اگر متنی که بازنویسی کرده اید بیش از 50 درصد شبیه متن اصلی باشد، به این معنی است که شما مرتکب سرقت ادبی شده اید و باید استناد کنید. بنابراین در بازنویسی متون علمی، بازنویسی مقالات، بازنویسی مقالات و بازنویسی کتاب ها باید این نکته را در نظر داشت.



تکنیک بازنویسی متن

• از کلماتی با همان معنی استفاده کنید. گاهی برای تغییر وزن کلی متن لازم است کلماتی با همان معنی جایگزین شوند. به عنوان مثال، می توانید جمله ای با محتوای جمله رسمی طنز داشته باشید که یک کلمه جایگزین است اما در یک کلمه رسمی رسمی است.

• تغییر ساختار جمله: در میان تکنیک های بازنویسی، تغییر ساختار جمله بیشتر از سایر روش ها رایج است. همانطور که گفته شد در این روش جملات نامعین به نامعین و بالعکس تبدیل می شوند. تغییرات در ساختار دلایل مختلفی دارد، به عنوان مثال این تغییر ممکن است به این دلیل ایجاد شود که تمام جملات یک بند با یک موضوع شروع نمی شوند. همچنین با بی نام ساختن جملات، مفاهیم به صورت کلی تری منتقل می شوند.

• محدود کردن طول جملات: به طور کلی، هر چه جمله طولانی تر باشد، درک آن دشوارتر است. با بازنویسی متون می توانید یک جمله را به دو یا چند جمله کوتاهتر تبدیل کنید و در نتیجه متن خود را روانتر و مفهومی تر ارائه دهید.

• تغییر قسمت های مختلف جمله: یکی از تکنیک های مورد استفاده برای بازنویسی متن، تغییر و جابجایی کلمات، اسم ها، صفت ها و قیدهای فعال است. این تکنیک در انواع بازنویسی فارسی و انگلیسی و همچنین بازنویسی کتاب، بازنویسی مقاله و بازنویسی پایان نامه قابل استفاده است.

-

مهارت بازنویسی محتوا الزامی است

مهارت های زیر برای بازنویسی متن مورد نیاز است:

1. درک عمیق موضوع: برای بازنویسی مقاله خود، ابتدا باید موضوع را به خوبی درک کنید و جزئیات آن را یاد بگیرید.

2. مهارت های نوشتاری: برای نوشتن یک متن خوانا و قابل فهم باید مهارت های نوشتاری خوبی داشته باشید. شما باید قواعد نوشتن و دستور زبان را بدانید.

3. مهارت های تفکر خلاق: بازنویسی یک متن مستلزم تفکر خلاق و توانایی انتقال محتوا به گونه ای است که برای خواننده جذاب و معنادار باشد.

4. توانایی تحلیل و تفسیر: برای بازنویسی متن باید بتوانید مطالب را تحلیل و تفسیر کنید. باید بتواند اطلاعات را به طور موثر خلاصه کند و استفاده کند.

5. امکان ترجمه: در برخی موارد متن به زبان دیگری بازنویسی می شود. بنابراین باید بتوانید متون را ترجمه کنید.

6. امکان همکاری: در برخی موارد بازنویسی متن با چند نفر انجام می شود. بنابراین باید توانایی همکاری و هماهنگی خوب با دیگران را داشته باشید.

7. دانش فنی: اگر متن مربوط به زمینه خاصی است، باید دانش فنی لازم برای بازنویسی آن را داشته باشید.

8. توانایی تحقیق: برای بازنویسی متن باید توانایی تحقیق و جستجوی اطلاعات برای جمع آوری اطلاعات صحیح و به روز در مورد موضوع را داشته باشید.

9. دقت و صحت اطلاعات: در بازنویسی اطلاعات باید دقیق و صحیح باشد تا هنگام بازنویسی اطلاعات از بین نرود.

10. حق تصحیح و ویرایش: پس از بازنویسی باید بتوانید متن را تصحیح و ویرایش کنید تا هر گونه خطا برطرف شود و متن به شکل نهایی ایجاد شود.

تشخیص سرقت ادبی

برای ارزیابی سرقت ادبی از برنامه های مختلفی استفاده می شود که هر کدام الگوریتم و پارامترهای خاص خود را بر اساس اندازه گیری سرقت ادبی دارند. اما ویراستاران حرفه ای نیز می توانند متون را بر اساس ساختار و وحدت متن طبقه بندی کنند. به طور کلی نمی توان تضمین کرد که نرخ سرقت صفر است. نرم افزار تشخیص تقلب بسته به اینکه به کدام پایگاه داده متصل است، نتایج متفاوتی تولید می کند. به عنوان مثال، برای دانشجویان، نرم افزارهای مرتبط با پایگاه داده مقالات و پایان نامه ها ممکن است بهتر باشد.

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.